Baixa

Calendari de celebracions

  • Cap d'any: 1 DE GENER

    Cap d'any: 1 DE GENER
    Cap d'any: Inauració de l'any nou civil. L'Any Nou és la celebració de l'inici de l'any següent en el calendari, en funció de l'tipus de calendari utilitzat. La més comuna és la de l'1 de gener, de l'calendari gregorià, que va ser instaurat pel papa Gregori XIII el 1582, i que s'utilitza en la majoria dels països de l'món.
  • Period: to

    Calendari de celebracions

    El Grupo Interreligioso del Raval (GIRO), con el apoyo de la Fundación Todo Raval, ha impulsado la realización de este calendario, que pretende acercar a todo el mundo la amplia oferta de acontecimientos y celebraciones de carácter cultural, comunitario y religioso que, año tras año, se realizan en el barrio de manera colectiva y comunitaria.
  • Santa Eulàlia: 12 de febrer

    Santa Eulàlia: 12 de febrer
    Les festes de Santa Eulàlia, també conegudes per La o festa d'hivern de Barcelona, se celebren cada any al voltant de l'12 de febrer a places i carrers de tota la ciutat.
  • Setmana santa: 20 DE MARÇ AL 4 D'ABRIL

    Setmana santa: 20 DE MARÇ AL 4 D'ABRIL
    La Setmana Santa comença el Diumenge de Rams i acaba el Diumenge de Resurrecció. | Foto: Internet. El Dimecres de Cendra marca l'inici de la Quaresma per a la tradició catòlica, període que dóna peu a la celebració de la Setmana Santa en la qual es recorda la passió, mort i resurrecció de Jesús de Natzaret.
  • Diumenge de Resurreció: 4 d'abril

    Diumenge de Resurreció: 4 d'abril
    La Pasqua també anomenada Pasqua de Resurrecció, Pasqua Florida, Diumenge de Pasqua, Diumenge de Resurrecció o Diumenge de Pasqua de la Resurrecció
  • Diumenge de Trinitat: 30 de maig

    Diumenge de Trinitat: 30 de maig
    El Diumenge de Trinitat és el primer diumenge després de Pentecosta segons la litúrgia cristiana occidental. El Diumenge de Trinitat se celebra la doctrina cristiana de la Trinitat: el Pare, el Fill i l'Esperit Sant.
  • Sant Joan: 24 de juny

    Sant Joan: 24 de juny
    La festa de Sant Joan, també anomenada vigília de Sant Joan o nit de Sant Joan és la festivitat de el naixement de Sant Joan Baptista per part de l'cristianisme el dia 24 de juny.
  • Festa de major raval: 11 al 14 de juliol

    Festa de major raval: 11 al 14 de juliol
    De l'11 a l'14 de juliol el barri del Raval celebra la seva festa major. Aquestes festes es fan en honor de la Mare de Déu de l'Carme, patrona de la principal parròquia de barri. Durant 4 dies els seus carrers es veuran plenes, no només de gent, sinó d'activitats i esdeveniments.
  • Festa de la Mare de l'Assumpció: 15 d'agost

    Festa de la Mare de l'Assumpció: 15 d'agost
    Assumpció de Maria o Assumpció de la Mare de Déu és la creença, d'acord amb la tradició i teologia de l'Església Ortodoxa i de l'Església Catòlica,[1] que el cos i ànima de la Mare de Déu van ser duts al cel després d'acabar els seus dies en la terra.
  • Festa de la Mercè: 24 de setembre

    Festa de la Mercè: 24 de setembre
    La Merced, en catalán La Mercè, es la fiesta mayor de Barcelona, España. Se celebra cada año alrededor del 24 de septiembre, día de la Virgen de la Merced. Dura cerca de una semana y tiene lugar en diversos espacios públicos de la ciudad.​
  • Castanyada: 31 D'octubre

    Castanyada: 31 D'octubre
    El magosto, magostu, magüestu o amagüestu es una fiesta tradicional en algunas regiones del norte de España, como Galicia, ​ Cantabria, Asturias, León, ​ Zamora​​, Salamanca​​ y Cáceres ​, así como Canarias ​.
  • Tots Sants: 1 de novembre

    Tots Sants: 1 de novembre
    El Dia de Tots Sants és una solemnitat cristiana que té lloc l'1 de novembre per a les esglésies catòliques de ritu llatí, i el primer diumenge de Pentecosta a l'Església ortodoxa i les catòliques de ritu bizantí. No s'ha de confondre amb la Commemoració dels Fidels Difunts.
  • Nadal: 25 de decembre

    Nadal: 25 de decembre
    El Nadal és una de les festivitats més importants de l'cristianisme, juntament amb la Pasqua de resurrecció i Pentecosta.