10248919v

ДТП у вінницькій обл за жовтень

  • Period: to

    ДТП у вінницькій обл за жовтень

  • Під Бердичевом в аварії постраждали вінничанки

    Під Бердичевом в аварії постраждали вінничанки
    Водій автомобіля ЗІЛ виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем Фольксваген, у якому їхали мешканки Вінницької області.
    24 жовтня біля 11.10 на 49 км автодороги Житомир - Могилів-Подільский, в Бердичівськом районі, 57-річний водій виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Фольксваген, за кермом якого була 37-річна мешканка Вінницької області.
    У результаті ДТП дві жінки - водій та 31-річна жінка з Вінницької області з травмами потрапили до лікарні.
  • У Калинівському районі 24-річну жінку збили на смерть

    У Калинівському районі 24-річну жінку збили на смерть
    Аварія сталась 24 жовтня о 6.40 на дорозі Житомир-Вінниця у Калинівському районі.
    Водій автомобіля «Івеко», 37-річний житель міста Луцьк збив пішохода. Як повідомляє прес-служба обласної Державтоінспекції, 24-річна жителька села Райки від отриманих травм у ДТП загинула на місці пригоди. Тіло направлене на судово-медичну експертизу. Автомобіль знаходиться на арешт майданчик.
  • Мазда знесла кіоск «Преса» на Соборній

    Мазда знесла кіоск «Преса» на Соборній
    Просто в центрі міста автівка влетіла в кіоск «Преса» та майже зруйнувала його.
    Кіоск був розташований на перетині вулиць Соборна – Козицького. Автівка знесла добру половину кіоску, розкиданий товар та залишки майна приїхали охороняти працівники служби охорони "Легіонер". Витягти з пошкодженого кіоску машину та погрузити на евакуатор намагалися приблизно півтори години. Потім за допомогою людей, що зібралися подивитися на таке дійство та працівників державтоінспекціі машину заштовхали на евакуа