cmp hw

By akk2
  • Windows 1.0

    Windows 1.0
    Windows 1.0 tenia una interfície d'usuari gràfica que permetia a la gent executar programes amb un simple clic del ratolí sobre una icona en lloc de confiar en el mètode MS-DOS per escriure ordres de text.
  • Windows 2.0

    Windows 2.0
    Windows 2.0, un sistema operatiu de 16 bits, va ser dissenyat per funcionar amb el processador Intel 286. El nou processador va permetre que un ordinador d'escriptori tingués una memòria ampliada, de manera que la gent pogués executar finestres superposades a la pantalla, cosa que no era possible a la primera versió de Windows.
  • Windows 3.0

    Windows 3.0
    Windows 3.0 era un sistema operatiu de 16 bits dissenyat per al processador Intel 386. El sistema operatiu tenia una sèrie de funcions noves, com ara el gestor de programes i el gestor de fitxers.
  • Windows 95

    Windows 95
    Windows 95 va facilitar als consumidors quotidians la instal·lació de nous maquinari i programari, augmentant la popularitat dels ordinadors d'escriptori a les llars i les petites empreses on no hi havia un departament informàtic per ajudar.
  • Windows 98

     Windows 98
    Amb Windows 98, els usuaris podrien trobar informació més fàcilment als seus ordinadors i a Internet. Altres millores de facilitat d'ús inclouen la capacitat d'obrir i tancar aplicacions més ràpidament, suport per a la lectura de discos DVD i suport per a dispositius de bus sèrie universal (USB).
  • Windows Me

    Windows Me
    Dissenyat per a usuaris d'ordinadors domèstics, Windows Me va oferir als consumidors nombroses millores de música, vídeo i xarxes domèstiques i millores de fiabilitat.
  • Windows XP

    Windows XP
    Windows XP, lanzado en 2001, fue una mejora con un diseño atractivo y estable. Introdujo el famoso menú de Inicio y mejoró la compatibilidad de hardware. Con funciones como Restaurar Sistema, se volvió popular para usuarios domésticos y de negocios. La activación del producto y la integración en línea lo hicieron confiable.
  • Damn Small Linux

    Damn Small Linux
    Damn Small Linux: Distribució especialment dissenyada per als equips més antics, com el Pentium de primera generació o inclòs els i486. Com a entorn gràfic i gestor de finestres ens proposem JWM, només ocupa 50 MB i només ens pide com a mínim un Intel 486DX i 16 MB de memòria RAM.
  • Antix linux

    Antix linux
    9 de julio de 2007
  • SliTaz

    SliTaz
    SliTaz: Un altre pes pluma encara que amb un programari lleugerament més modern que el del anterior. Utilitza l'entorn Openbox i només necessita un Pentium III amb 256MB de RAM i 100 MB lliures al disc dur per funcionar.
  • Lubuntu

    Lubuntu
    Lubuntu: És una versió d'Ubuntu molt més lleugera i assequible per a equips poc potents en utilitzar el sistema d'escriptori LXDE i el gestor de finestres Openbox. També inclou programari personalitzat força més lleuger, de manera que només ens demana 128MB de RAM i un Pentium II o Celeron de 1999 per funcionar.
  • Bodhi Linux

    Bodhi Linux
    Bodhi Linux: Encara que actualment el seu desenvolupament està paralitzat després que el seu creador abandonés el vaixell, encara podem utilitzar les darreres versions d'aquesta distribució per als nostres equips antics. Utilitza un entorn d'escriptori Enlightenment i només demana com a mínim un equip amb processador de 300 MHz, 128 MB de RAM i 2,5 GB d'espai lliure al disc dur.
  • Q4OS

    Q4OS
    Q4OS es tracta d'una distro basada en Debian. El vostre entorn d'escriptori deriva de la versió 3.x del KDE anomenada Trinity DE i imita l'aspecte del Windows XP. Es pot utilitzar en equips amb Pentium de 300MHz, 128 MB de RAM i 3 GB de disc dur
  • Puppy Linux

    Puppy Linux
    Puppy Linux: Una minúscula distribució que es pot portar en un USB o CD, però sorprenentment ràpida en carregar-se enterament a la memòria RAM de l'ordinador. Es carrega en 30 o 40 segons i ocupa només 100 MB.