1900/1905

By Rahma12
  • Pesta Septicèmica

    Pesta Septicèmica
    És una infecció de la sang .Pot ocórrer derivat d'un picada de puça o per manipular a un animal infectat. També pot ocórrer per una pesta bubónica no tractada. La pesta septicèmica pot provocar la mort fins i tot abans que és presentin simptomes greus.
  • Avenços del segle xx

    Avenços del  segle xx
    L'audiòfon, l'aspiradora, el tractor, l'osset de peluix, el neó i l'acer inoxidable, són alguns dels avenços d'aquesta època. Els avances tecnològics del segle XX, específicament en els seus primers anys, encara perduren en la societat.
  • Estats Units

    Estats Units
    En 1901, Roosevelt es va convertir en el 25° vicepresident dels Estats Units. El 14 de setembre de 1901, el president William McKinley va ser assassinat. A l'edat de 42 anys, Theodore Roosevelt es va convertir en el 26° president dels Estats Units.
  • La radio

    La radio
    Fa cent anys, el 12 de desembre de 1901, el físic italià Guillermo Marconi inventava la ràdio, en connectar per primera vegada Europa i Amèrica per mitjà d'un senyal radiotelegràfic, una data històrica per al desenvolupament de les comunicacions modernes.
  • Real Madrid

    Real Madrid
    El 6 de març de 1902 es va triar la primera Junta Directiva del Madrid FútBol Club. El Reial Madrid compleix 122 anys. El 6 de març de 1902 es va triar, amb caràcter oficial, la primera Junta Directiva del Madrid FútBol Club. Així va arrencar la llegenda del millor club del món.
  • Aire acondicionat

    Aire acondicionat
    L'aire condicionat modern, inventat per Willis Carrier en 1902 i transformat al llarg de les dècades en el negoci de l'aire condicionat, la calefacció i la refrigeració, és una d'aquestes indústries excepcionals, que després de 119 anys d'història continua en creixement.
  • Orville Wright

    Orville Wright
    Va realitzar el seu somni de volar fa més de 100 anys, en el 1903.El 22 de maig del 1906,els Estats Units d'Amèrica van concedir la palès Núm.821.393 a la màquina voladora de Orville Wright.
  • Porfirio Díaz

    Porfirio Díaz
    L'octubre de 1903 el president Porfirio Díaz va visitar la ciutat de Guanajuato i va inaugurar alguns monuments i obres públiques. No va ser un esdeveniment més. Molts fotògrafs van ser presents per a cobrir els seus passos, alguns eren simples aficionats i altres eren professionals tècnicament equipats i altament capacitats.
  • Guerra russa i japonesa

    Guerra russa i japonesa
    Va ser una guerra entre l'imperi rus i l'imperi japonès entre el 1904 i 1905.Hi va haver 5.540 morts i 18.600 herits .La victoria va ser dels japonesos.
  • Russia i Japó

    Russia i Japó
    El 8 de febrer de 1904, la guerra rus-japonesa va enfrontar a l'Imperi del Japó amb l'imperi dels sers de Rússia. El fi de la guerra va donar com a vencedor al Japó per a la sorpresa del món occidental. La nació asiàtica es va convertir en efecte en una nova potència mundial.
  • Revolució Russa

    Revolució Russa
    Al gener de 1905, es va deslligar a Rússia un procés revolucionari que es va iniciar a partir del Diumenge Sagnant, quan forces repressives van disparar sobre una manifestació obrera pacífica que va llançar com a resultat més de dos-cents morts.